Test zimných pneu Superb

Aké zimné pneumatiky na Superb?

Pripravili sme test na zimných pneumatikách 2022 pre Škodu Superb na tejto stránke. Môže vám dať dobrú predstavu pri výbere zimných pneumatík a môžete si pneumatiku i priamo objednať. Škoda Superb má najbežnejšie pneumatiky s rozmermi 205/55 R16, alebo 225/50 R16. Najlepšie je pozrieť sa do vašejho technickeho preukazu, kde môžete nájsť povolené rozmery vášho auta. Nasleduje samotný test - najlepšie zimné pneumatiky pre Škodu Superb.

8 rád, ako ušetriť pri nákupe pneumatík.
Nechajte si ich poslať
zadarmo na email:

Test zimných pneumatík 2022: Škoda Superb

NázovHodnotenie
1.Continental WinterContact TS 870Viac informácií
2.Michelin ALPIN 6Viac informácií
3.Nexen Winguard Snow G WH2Viac informácií
4.Bridgestone Blizzak LM005Viac informácií
5.Goodyear UltraGrip 9+Viac informácií
6.Dunlop Winter Sport 5Viac informácií
7.Nokian WR A4Viac informácií
8.Hankook Winter i*cept RS W442Viac informácií
9.Vredestein Snowtrac 5Viac informácií
10.BFGoodrich gForce Winter 2Viac informácií
11.Pirelli WINTER SOTTOZERO Serie III Viac informácií
12.Matador MP 92 Sibir SnowViac informácií
13.Sava ESKIMO S3+ Viac informácií
14.Falken EuroWinter HS01 Viac informácií
Využívame dáta z portálu www.testy-pneumatik.sk


Ako si vybrať zimné pneumatiky?

Pri výbere zimných pneumatík by ste nemali sústrediť len na cenu. Aj keď to neplatí, že najdrahšia zimná pneumatika je najlepšia, ale vyberáme si jednu z najlacnejších pneumatík, určite ju neodporúčame. Rovnako ako prieskum z hľadiska využitia letných alebo celoročných pneumatík v zime. Majte na pamäti, že dobré zimné pneumatiky majú veľký vplyv na bezpečnosť. Ušetrením niekoľko stoviek korún by ste preto nemohli zaplatiť za oveľa viac škody na vašom aute, aj keď nevhodné pneumatiky boli spôsobené nehodou.

Pri prečítaní zimnej pneumatiky je veľmi dobré čítať skúšku zimných pneumatík 2022. Tieto testy vydáva niekoľko renomovaných organizácií, ako je ADAC, AUTOKLUB ČR atď. Iayik môže dať skúške zimných pneumatík 2022 dobrú predstavu o tom, ktorú zimnú pneumatiku si vyberiete .

Pri výbere zvážte, čo očakávate od zimných pneumatík. Test zimnej pneumatiky 2022 objektívne porovná pneumatiky s merateľnými parametrami. Každý z vás by však mal uviesť podmienky a zimné pneumatiky. Značka zimných pneumatík 2022 vám však určite poskytne dobrý nápad a radu.

Tiež odporúčame


Na tejto stránke sme pripravili test pre zimné pneumatiky 2022: Pneumatiky Superb. To vám môže dať dobrý nápad pri výbere zimných pneumatík pre vašu Octaviu a môžete ľahko objednať pneumatiku priamo.

Prevádzkovateľ webu.